Модерна и комфортна стая. Стаята е обзаведена с гардероб отворен тип, нощни шкафчета, маса, фотьойл, телевизор с плосък екран, минибар, баня с душ кабина. Резервацията на единична стая Ви осигурява и ползването на безплатен паркинг и WiFi.

Модерна и комфортна стая подходяща за двама души. Стаята е обзаведена с гардероб отворен тип, нощни шкафчета, маса, фотьойл, телевизор с плосък екран, минибар, баня с душ кабина. Резервацията на Двойна стандартна стая Ви осигурява и ползването на безплатен паркинг и WiFi.

Модерно, просторно и функционално студио подходящо за трима души. Студиото е обзаведено с кухненски бокс, разтегателен диван, гардероб отворен тип, нощни шкафчета, маса, фотьойл, телевизор с плосък екран, минибар, баня с душ кабина. Резервацията на студио Ви осигурява и ползването на безплатен паркинг и WiFi.

Просторен апартамент подходящ за трима души. Апартаментът е обзаведен с кухненски бокс, разтегателен диван, гардероб отворен тип, нощни шкафчета, маса, фотьойл, телевизор с плосък екран, минибар, баня с душ кабина. Резервацията на апартамент Ви осигурява и ползването на безплатен паркинг и WiFi.